top of page

CTC EcoAir 500M

Svært effektiv turtallsstyrt luft/vannvarmepumpe som tilpasser seg automatisk husets eller eiendommens effektbehov gjennom året. Ved stort effektbehov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres. Derfor får du alltid maksimal besparelse.

​CTC EcoAir 500M

CTC EcoAir 400

CTC EcoAir 400 er en serie luft-/vann-varmepumper for eneboliger, eiendommer og mindre industribygg. CTC EcoAir 400 er konstruert for å gi både høy virkningsgrad og lavt støynivå. CTC EcoAir 400 er en av Sveriges mest solgte luft-/vann-varmepumper.

​CTC EcoAir 400

CTC CombiAir

CTC CombiAir er en ny serie med effektive turtallstyrte luft / vann varmepumper, spesielt utviklet for det nordiske klimaet. CTC CombiAir er tilgjengelig i fire størrelser, fra 6 kW til 16kW. CTC CombiAir er veldig enkelt å installere. Varmepumpene bruker uteluften som energikilde, så det er ikke behov for borehull eller løkker i bakken.

​CTC CombiAir

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M er en serie meget effektive turtallsstyrte luft-/vannvarmepumper som automatisk tilpasser seg effektbehovet i huset, eiendommen eller mindre industribygg. Ved stort effektbehov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres. Derfor får du alltid maksimal besparelse.

​CTC EcoAir 600M
​CTC produkter
CTC produkter

Under finner du en variasjon av produkter fra CTC. Om det er ønskelig med mer informasjon eller om du har spørsmål rundt montering og behov, ta kontakt gjennom knappen under. 

CTC Eco Part 400

En serie med høyeffektive og kompakte varmepumper på 6–17 kW som oppfyller varmebehovet til villaen og mindre industrilokaler.

CTC EcoPart er en kompakt varmepumpe med samme ytelse som CTC EcoHeat, men uten styring og varmtvannsbereder. Innovativ teknologi gir varmepumpen meget høy virkningsgrad og en besparelse på inntil 80 %. CTC EcoPart kan produsere 65 ºC varmt vann. Det gjør at du kan få mer badevann og varmere element. Perfekt for hus som har høye turledningstemperaturer.

​CTC Eco Part 400

CTC EcoPart Pro Basic

CTC EcoPart Pro/Basic

Tretrinns varmepumpe med innebygd avansert styring

CTC EcoPart Pro/Basic kan koble inn effekten i tre trinn takket være separate kjølemoduler. Dette gir en mykere drift og bedre tilpasning til husets ulike effektbehov. Resultatet blir færre start/stopp og høyere varmekomfort sammenlignet med ett-trinnsprodukter. I tillegg gir de separate kjølemodulene et meget lavt støynivå.

CTC EcoPart Pro/Basic er tilgjengelig i tre størrelser: 25, 30 og 35 kW, og de kan seriekobles i inntil 170 kW (1 stk. CTC EcoPart i435 Pro + 4 stk. CTC EcoPart 435).

​CTC EcoPart Pro Basic

CTC GSi

Turtallsstyrte varmepumper for berg-, sjø- eller jordvarme. 2,5–16 kW, modell 8, 12 og 16.

CTC GSi tilpasser seg automatisk til husets effektbehov gjennom året. Ved stort effektbehov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres. Derfor får du alltid maksimal besparelse.

​CTC GSi

CTC GS 600

En elegant, smart og økonomisk serie prisgunstige varmepumper som varmer opp huset og varmtvannet ved hjelp av en stillegående scrollkompressor med start- og stoppfunksjon (on/off-typen).

Designen gjør at varmepumpen blir en fin del av interiøret, uansett hvor du velger å plassere den. Med den helt integrerte berøringsskjermen har CTC GS 600 et svært brukervennlig grensesnitt, slik at du enkelt får tilgang til alle funksjoner, og du kan både sveipe og skrolle, akkurat som på smarttelefonen din. Fargeberøringsskjermen har tydelige symboler med tekst på valgfritt språk, slik at det blir enkelt å justere varme og varmtvann eller vise informasjon om driften. I tillegg kan du enkelt speile skjermen til nettbrett, mobil og lignende.

​CTC GS 600

CTC EcoHeat 400

Den stillegående og effektive bergvarmepumpen med berøringsskjerm og Energyflex. Med en effekt på 6–12 kW passer den perfekt til villaens varmebehov.

Den stillegående og effektive bergvarmepumpen med berøringsskjerm og Energyflex.

CTC EcoHeat 400 er en av våre mest stillegående bergvarmepumper med høyeste virkegrad på 4,3 i SCOP (kaldt klima 35 °C). CTC EcoHeat 400 har den høyeste virkegraden takket være en utviklet kuldemediumkrets, turtallsstyrt lavenergisirkulasjonspumpe og en meget effektiv kompressor. Kompressor og kjølekomponenter er innkapslet i en separat, lydisolert enhet. Det gir unormalt lavt støynivå og gjør den til en av de mest stillegående bergvarmepumpene vi har utviklet.

​CTC EcoHeat 400
bottom of page